Etsi lehmä:n kuva.

Etsi lehmä

➤Siirry sivustolle: findtheinvisiblecow.com

Ohjeistusta

The Invicible Cow on helppoa ja hauskaa ajanvietettä, joskin pelin äänet voivat saada osan pelaajista tai lähellä olijoista hermoraunioksi!

Tehtävänä on löytää selaimessa piilotteleva lehmä (tai muu eläin) äänen perusteella. Pelin aikana kuuluukiin taukoamaton ”COW!” mölinä. Äänen voimakkuus kasvaa aina kun pelaaja lähestyy näkymätöntä lehmää. Tietokoneella riittää hiiren liikutteleminen. Kursorin  nuoli muuttuu kädeksi, kun eläin löytyy, jolloin on aika klikata. Puhelimella pelatessa näyttöä täytyy painella koko ajan. Näytön pienemmästä pinta-alasta johtuen puhelimella pelaaminen taitaa silti olla helpompaa.

Piilottelija pomppaa esiin, kun pelajaa osuu oikeaan kohtaan. Pisteenlaskun jälkeen vuorossa on seuraava kierros.

Viiden pisteen jälkeen etsittäväksi ilmestyy hurjaääninen pässi. Sen jälkeen uuden eläimen saamiseen vaaditaankin jo 50 pelikertaa.

Näitä tarvitaan

• Ei sovi ääniyliherkille!
  • Toimii niin puhelimella kuin tietokoneella.
  • 5 pisteen jälkeen lehmä vaihtuu pässiksi. Seuraava eläin ilmestyy, kun pelikertoja tulee 50 lisää.