Etsi lehmä:n kuva.

Etsi lehmä

Sivusto: findtheinvisiblecow.com

Ohjeistusta

The Invicible Cow on helppoa ja hauskaa ajanvietettä. Tosin pelin äänet saattavat saada hermoraunioksi osan pelaajista tai ainakin lähellä olijoista!

Tehtävänä on löytää selaimessa piilotteleva lehmä (tai muu eläin) äänen perusteella. Pelin aikana kuuluukiin taukoamaton ”COW!” mölinä. Äänen voimakkuus kasvaa aina kun pelaaja lähestyy näkymätöntä lehmää. Tietokoneella riittää hiiren liikutteleminen. Kursorin  nuoli muuttuu kädeksi, kun eläin löytyy, jolloin on aika klikata. Puhelimella pelatessa näyttöä täytyy painella koko ajan. Näytön pienemmästä pinta-alasta johtuen puhelimella pelaaminen taitaa silti olla helpompaa.

Piilottelija pomppaa esiin, kun pelajaa osuu oikeaan kohtaan. Pisteenlaskun jälkeen vuorossa on seuraava kierros.

Viiden pisteen jälkeen etsittäväksi ilmestyy hurjaääninen pässi. Sen jälkeen uuden eläimen saamiseen vaaditaankin jo 50 pelikertaa.

Näitä tarvitaan

• Ei sovi ääniyliherkille!
  • Toimii niin puhelimella kuin tietokoneella
  • 5 pisteen jälkeen lehmä vaihtuu pässiksi. Seuraava eläimen ilmestyy, kun pelikertoja tulee 50 lisää.